PEB Audit - PEB Certificaat

EPB certificaat voor verhuur : uw certificaat met PEB Audit

Staat u op het punt een woning te verhuren ? Het is van essentieel belang dat u een EPB-certificaat voor verhuur verkrijgt voordat u uw vastgoedadvertentie publiceert. De Belgische wet verplicht elke eigenaar van een eigendom die het te koop of te huur aanbiedt een EPB-certificaat aan te vragen. Dit certificaat wordt verkregen door een beroep te doen op de diensten van een EPB-expert, ook bekend als een certificeerder. Hij zal uw huis bezoeken en de kwaliteit en energie-efficiëntie van het gebouw analyseren. Onze EPB-certificeerders zorgen voor uw energiecertificering. Neem contact met ons op via ons online formulier :

Waarom PEB Audit gebruiken?

Aandacht voor detail

We besteden aandacht aan details en besteden veel zorg aan ons werk.

Snelheid

We werken snel en nauwgezet.

Tarieven

Onze tarieven zijn eerlijk en afgestemd op jouw huis.

Menselijk contact

Onze certificeerders besteden veel aandacht aan menselijk contact.

Getuigenissen van onze eigenaars

PEB Audit heeft me voor de verkoop van mijn huis geholpen door me te adviseren. Ik ben zeer tevreden en zal weer een beroep op ze doen als ik ze nodig heb.
Témoignage PEB belgique
Carole
Een geweldig team dat echt voordelige diensten aanbiedt, zoals het 24-uurs EPB-certificaat.
Témoignage PEB belgique
Pierre
Snel, efficiënt afspraken maken, competente service. Hartelijk dank.
Témoignage PEB belgique
Marine

Maak een afspraak voor uw EPB of neem contact met ons op

Formulaire de contact NL

Hoe lang is een EPB-certificaat geldig voor een verhuur ?

Het certificaat is maximaal 10 jaar geldig en moet daarna worden verlengd. PEB Audit biedt u een persoonlijke service en stelt zijn team van erkende certificeerders tot uw beschikking om uw vragen te beantwoorden en u waardevol advies te geven over hoe u het energieverbruik van uw huurwoning kunt verminderen.

Onze diensten voor uw EPB-certificaat voor verhuur

Als u een beroep doet op PEB Audit, profiteert u niet alleen van de expertise en knowhow van erkende professionals en certificeerders, maar ook van een breed scala aan gepersonaliseerde diensten. Zo bieden we al onze klanten bijvoorbeeld de mogelijkheid om online een afspraak te maken en hun tijd op een kalender te reserveren, met de mogelijkheid om de kosten van de dienst te simuleren. We bieden ook gratis, persoonlijke offertes aan voor alle soorten huurwoningen. Onze experts beoordelen en berekenen ook de energieprestaties van uw verhuur en geven deze een classificatie tussen A en G. Tot slot is onze laatste en belangrijkste service om onze klanten een EPB-certificaat voor hun verhuurde woning te geven.
We geven ook aanbevelingen en advies over isolatie en thermische renovatie. U kunt gemakkelijk online een afspraak maken.

Bekijk ook onze andere diensten :

Onze antwoorden op uw vragen over de EPB voor de verhuur van uw woning

Om alles te weten te komen over het EPB-certificaat voor een verhuur en hoe u dit kunt verkrijgen, kunt u contact opnemen met PEB Audit ! De gecertificeerde professionals beantwoorden graag uw vragen en geven u tips over hoe u uw energieverbruik kunt verminderen.

Om de EPB van uw huurwoning te achterhalen, moet u de volgende stappen en criteria voor energieprestatie volgen :

  • Neem contact op met een expert of een bedrijf dat gespecialiseerd is in energieprestaties van gebouwen,
  • Maak een afspraak en geef ons uw thuisadres,
  • Bereid de verschillende documenten en bewijsstukken van tevoren voor om het werk van de certificeerders te vergemakkelijken (deze documenten helpen over het algemeen om een betere EPB-score te krijgen),
  • Laat een energieaudit uitvoeren door professionals

 

Na het bezoek ontvangt u uw EPB-certificaat. De certificeerder, een benaming die overeenkomt met de EPB-expert, geeft ook een energielabel af voor de verhuur van de woning, waarin het energieverbruik van uw woning wordt gecertificeerd.

Voordat een appartement of woning verkocht of verhuurd wordt, is de eigenaar verplicht om een EPB-certificaat te laten opstellen. Hiervoor moet hij een beroep doen op een team van specialisten, door het Brussels Gewest erkende certificeerders. Dit certificaat bevestigt de energieklasse van de woning.

Om de EPB van een huurwoning te weten te komen, kunt u contact opnemen met de eigenaar van de woning, die u het EPB-certificaat voor de aankoop zou moeten geven. Er moet worden opgemerkt dat het EPB geen inventaris van de inrichting of energie-audit is.

Neem contact op met PEB Audit om uw EPB-certificaat te verkrijgen

Maak een afspraak met uw bedrijf dat gespecialiseerd is in het verkrijgen van een EPB-certificaat voor de verhuur van uw woning : PEB Audit. We kunnen u verzekeren dat ons werk grondig en efficiënt zal zijn. Ons team zal u helpen om het primaire energieverbruik van uw huurwoning te verbeteren en energie te besparen. Gebruik ons contactformulier en reserveer uw bezoek voor het verkrijgen van uw EPB-certificaat voor verhuur in Brussel !

Formulaire de contact NL