PEB Audit - PEB Certificaat

Uw EPB-certificaat snel voor de verkoop van uw huis met PEB Audit

Wilt u de verkoop van uw woning snel realiseren ? Het EPB-certificaat is de oplossing voor een verzekerde huisverkoop. Met PEB Audit garanderen we u een snelle energieaudit van hoge kwaliteit. Onze EPB-experts bieden u een snelle oplossing, zodat u uw EPB-certificaat in slechts 24 uur kunt behalen. Doe een beroep op ons voor uw EPB-certificaat en we komen zonder gedoe bij u thuis.

Waarom PEB Audit gebruiken?

Professionaliteit

Onze EPB-experts werken op een strenge en professionele manier

Aandacht voor detail

We besteden aandacht aan details en onze experts zijn nauwgezet in hun werk.

Kwaliteit/prijs

Onze prijzen zijn eerlijk en in lijn met jouw realiteit.

Menselijk contact

In ons project staan menselijke relaties centraal.

Getuigenissen van onze eigenaars

PEB Audit heeft me voor de verkoop van mijn huis geholpen door me te adviseren. Ik ben zeer tevreden en zal weer een beroep op ze doen als ik ze nodig heb.
Témoignage PEB belgique
Carole
Een geweldig team dat echt voordelige diensten aanbiedt, zoals het 24-uurs EPB-certificaat.
Témoignage PEB belgique
Pierre
Snel, efficiënt afspraken maken, competente service. Hartelijk dank.
Témoignage PEB belgique
Marine

Maak een afspraak voor uw EPB of neem contact met ons op

Formulaire de contact NL

Is een EPB-certificaat verplicht bij de verkoop van een huis ?

Ja, het EPB-certificaat is verplicht voordat u een woning verkoopt, maar het is ook vereist als u een woning verhuurt. U moet eerst een energieprestatie-diagnose laten uitvoeren door een erkend EPB-expert-certificeerder. Hij zal uw woning grondig analyseren om te zien hoe goed deze geïsoleerd is, te beginnen met de structuur van uw muren, uw ramen, de gevels en de verwarmingsketel. Voordat u uw woningadvertentie publiceert, moet u de EPB-score benadrukken, anders riskeert u een administratieve boete, aangezien dit wettelijk verplicht is in alle Belgische Gewesten.

Bekijk ook onze andere diensten :

Onze antwoorden op uw vragen over het EPB voor een succesvolle verkoop van een huis

Met zoveel concurrentie op de vastgoedmarkt hebben we de tijd genomen om al uw vragen te beantwoorden, zodat u kunt profiteren van het beste advies en in de beste positie bent voordat u uw contract voor de verkoop opstelt. Hieronder vindt u onze antwoorden op uw vragen.

U hebt een EPB-certificaat nodig voordat u uw woning verkoopt of verhuurt, zodat toekomstige potentiële kopers een schatting kunnen maken van het energieverbruik van uw woning. De energie- en warmteprestaties van uw woning zijn belangrijk. Een woning met een energieklasse van bijna A betekent een meerwaarde voor de koper, omdat dit betekent dat de woning weinig energie verbruikt en geen renovatiewerkzaamheden nodig heeft.

Controleer bij het kiezen van uw EPB-agent eerst de volgende punten :

  • Zijn accreditatie : hij moet geaccrediteerd zijn door het Brussels Gewest. Dit wordt vaak aangegeven op de website.
  • Zijn deskundigheid : als hij meerdere jaren ervaring heeft, hebt u een betrouwbaar certificaat van hoge kwaliteit. Hij zal u goed advies geven, zoals het gebruik van hernieuwbare energie.
    Zijn prijs : u kunt uw EPB-expert om een offerte op maat vragen.

Neem contact met ons op voor een EPB-certificaat en zorg voor de beste voorwaarden voor de verkoop van uw huis

Neem nu contact met ons op of vul ons online formulier in om uw EPB-certificaat te verkrijgen voor de verkoop van uw huis. Onze gecertificeerde EPB-experts staan klaar om zo snel mogelijk op uw verzoek te reageren.

Formulaire de contact NL