PEB Audit - PEB Certificaat

Goedkoop EPB-certificaat : uw certificaat tegen een prijs op maat met PEB Audit

Bent u op zoek naar een professional die een diagnose kan stellen van de energieprestaties van uw huis of beleggingspand ? Bent u op zoek naar een expert om uw EPB-certificaat uit te voeren tegen een lage of eerlijke prijs in Brussel ? PEB Audit biedt u een analyse van uw woning met een prijs die aangepast is aan de grootte van uw woning. Onze experts in woningbouw bieden u hun diensten aan tegen een prijs die echt is afgestemd op de realiteit van uw woning. Maak nu een afspraak voor uw goedkope EPB met PEB Audit, experts in EPB-certificering.

Waarom PEB Audit gebruiken?

Stijfheid

Kwaliteit/prijs

Snelheid

Menselijk contact

Getuigenissen van onze eigenaars

PEB Audit heeft me voor de verkoop van mijn huis geholpen door me te adviseren. Ik ben zeer tevreden en zal weer een beroep op ze doen als ik ze nodig heb.
Témoignage PEB belgique
Carole
Een geweldig team dat echt voordelige diensten aanbiedt, zoals het 24-uurs EPB-certificaat.
Témoignage PEB belgique
Pierre
Snel, efficiënt afspraken maken, competente service. Hartelijk dank.
Témoignage PEB belgique
Marine

Maak een afspraak voor uw voordelige ILL: neem contact met ons op

Formulaire de contact NL

Wie is PEB Audit en welke diensten biedt het aan ?

PEB Audit is een bedrijf dat gespecialiseerd is in EPB-diagnoses in Brussel. We helpen huiseigenaren om hun EPB te verbeteren op basis van onze energieprestatie-diagnose, met name door hen advies op maat te geven.

Wilt u uw jaarverbruik verminderen ? Hebt u een EPB-certificaat nodig voor een huurcontract ? Wilt u enkele renovatiewerken uitvoeren voordat u uw huis verkoopt ? Onze EPB-certificeerders komen bij u thuis, dus vraag nu een afspraak aan.

Wat bedoelen we met een goedkoop EPB certificaat in Brussel ?

PEB Audit biedt u een PEB-onderzoek aan tegen een prijs op maat van uw woning. We houden in het bijzonder rekening met de oppervlakte van uw woning en de indeling ervan, om een prijsofferte op maat van uw huis of appartement op te stellen.

Een goedkope EPB met PEB Audit is altijd de zekerheid dat u hulp krijgt van gekwalificeerde professionals en het beste advies om uw EPB te verbeteren.

Bespaar dankzij de EPB voor en na de werken

Wilt u uw jaarlijkse verbruik verminderen ? Onze experts kunnen u helpen met waardevol advies. U kunt uw energierekening gemakkelijk verlagen dankzij enkele eenvoudige aanbevelingen, die we bij uw EPB-document toevoegen.

Bestel nu uw goedkope EPB-certificaat in Brussel bij PEB Audit, voor uw huis, appartement of flatgebouw.

Welke criteria moeten worden gecontroleerd voor het EPB ?

Onze EPB-experts volgen de berekeningsmethode die in uw regio is gedefinieerd om de EPB van uw gebouw te berekenen. Bij de aandachtspunten leggen we vooral de nadruk op :

  • Passieve en actieve zonne-installaties,
  • Gebruik van hernieuwbare energie,
  • Energievereisten voor de productie van sanitair warm water,
  • Het ventilatiesysteem,
  • Warmtelekkage zones,
  • Enz.

 

Deze lijst is uiteraard niet volledig. Onze certificeerders houden rekening met veel extra criteria voordat ze u uw EPB tegen de beste prijs geven. Elke woning wordt zorgvuldig geanalyseerd voordat de certificeerder, ook wel EPB-expert genoemd, u uw certificaat geeft.

Maak een afspraak voor een goedkoop EPB certificaat in Brussel

Wilt u profiteren van een bezoek van een erkende certificeerder tegen een eerlijke prijs op maat van uw huis ? Maak een afspraak met PEB Audit.

Formulaire de contact NL